Philippe Lavaill realitza enguany el premi dels Jocs Florals de Perpinyà

Sang Catalana de Philippe Lavaill per els Jocs Florals de Perpinyà 2012

Sang Catalana de Philippe Lavaill per els Jocs Florals de Perpinyà 2012

Philippe Lavaill, escultor perpinyanès i autor dels premis anuals Joan Blanca que se celebren a la ciutat de Perpinyà, realitza el guardó d’enguany dels Jocs Florals de l’Àcadèmia dels Jocs Florals del Rosselló de la Companyia Literària Ginesta d’Or.
Aquesta escultura, anomenada Sang Catalana que s’entregarà al guanyador el proper diumenge a les 15h a la Sala Aragó, és una peça única fosa d’alumini a la cera perduda i encastada amb grenats en brut en els seus propis tallers.

Enllaçant la poesia amb una tradició tan arrelada com és el grenat de talla catalana, sortint-se de la joieria tradicional i apropant-se a la escultura.  Lavaill apropa la seva obra des de les terres de la Catalunya Sud.

http://philippelavaillescultor.blogspot.com

Ce contenu a été publié dans Actualités, avec comme mot(s)-clé(s) , . Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *